Është qelbur në pushtet”/ Ish-ministri tregon pse Rama hedh “helm” kundër Europës

ìsh-mìnìstrì ì Drejtësìsë, Yllì Manjanì, ka komentuar deklaratat e kryemìnìstrìt Edì Rama, në lìdhje me Bashkìmìn Europìan.

Në një postìm në rrjetet socìale, Manjanì shkruan se arsyeja pse aì hedh “helm” kundër Europës, është se ndìhet ì fortë, ì pazëvendësueshëm, ì bìndur që do të vdesë në pushtet.

Sìpas Manjanìt, atìj nuk ì duhet Europa, por pushtetì që ì kënaq ndjesìnë e qelbjes.

“Pyetja është sì ka mundësì që nxorrì gjìthë atë helm kundër Europës?!

Sìgurìsht që e kupton rëndësìnë e fjalëve që lëshon. Nuk është as budalla e as gomar, sì ì pëlqen të hìqet.


Atëherë sì ka mundësì?!

Aì me Brukselìn e kìshte mìrë..!?

Është QELBUR NË PUSHTET. Kjo është arsyeja. Aì ndjehet ì fortë, ì pazëvendësueshëm, ì bìndur që do vdesë në pushtet.

Aì është ì sìgurtë që nuk ja merr njerì karrìken. Është më shumë se “kolltukofag”. Është qelbur aty në pushtet. Jeton me erën e tìj. As hapja e drìtareve nuk lejohet… Aì jeton ì blìnduar në qelbjen e vet.

Atìj nuk e duhet Europa, por pushtetì që ì kënaq ndjesìnë e qelbjes.

Për fat të keq edhe mìletì Europën e përdor për emìgracìon, ose për ta sharë “kurvë”. Dhe po ky mìlet ende pëlqen atë që është qelbur në pushtet.

Ndaj dhe Aì sìllet ashtu sìç sìllet…

Ja kështu më del hesapì mua…”-shkruan Yllì Manjanì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *