Deputeti i PD: Investigimi që nxori në pah abuzimet!“Rrugët e florinjta të qeverisë janë kthyer në autostrada shpërdorimesh”…

Deputeti i PD Ervin Salianji, ka reaguar ashpër pas investigimit të bërë lidhur me investigimin e bërë për kostot e rrugës Kardhiq-Delvinë. Salianji thotë se investigimi mbi rrugën Kardhiq-Delvinë përveç vonesave disavjeçare nxori në pah dhe abuzimet marramendese që rëndojnë mbi popullin më të varfër në Evropë.

Rrugët e florinjta të qeverisë janë kthyer në autostrada abuzimesh dhe shpërdorimesh për llogari të qeveritarëve dhe oligarkëve afër tyre! Investigimi mbi rrugën Kardhiq-Delvinë përveç vonesave disavjeçare nxjerr në pah dhe abuzimet marramëndese që rëndojnë mbi popullin më të varfër në Evropë.

Drejtësia ka detyrën historike të hetojë më së pari abuzimet e mëdha që shterojnë buxhetin, ngarkojnë qytetarët me taksa shtesë dhe pamundësojnë jetesën në Shqipëri! Hetimi i shpejtë i denoncimeve miliona euroshe dhe nxjerrja para përgjegjësisë penale të abuzuesve është emergjente në kushtet kur përditshëm po denoncohen afera të mëdha korruptive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *