Taulant Balla fton Opozitën të vijë fshat: Ejani shikojeni me sytë tuaj. Nuk ka varfëri


Kreu i Grupit Parlamentar, Taulant Balla, sfidoi koleget e opozites ne Kuvend, qe ak uzuan qeverine per kr’izen e çmimeve, teksa i ftoi qe te shkojne neser ne Lushnje per te pare me sa i kane dhene kete vit fermeret produktet e tyre.

“Ju pres neser kushdo nga ju, te shkojme te grumbulluesit ne Lushnje, e t’iu thone ata me sa ua moren produktet kete vit, krahasuar me vitin e kaluar. Ne nuk duhet te krahasohemi me ju, se s’kemi ç’te krahasohemi”, tha Balla.

Me tej, Balla foli me shifra, duke theksuar se produktet ne eksport deri ne vitin 2013 ishin 140 milione dollare dhe asnje produkt blegtoral shqiptar nuk dilte jashte kufirit, madje as ne Kosove, ndersa sot sipas tij, vlera ka shkuar ne 480 milione dollare, dhe brenda vitit 2025 do te arrihet parashikimi i 1 milion dollareve.
Leave a Reply

Your email address will not be published.