Monika Kryemadhi: Lulzim Basha, një këlysh që u rrit e u bë buçe dhe shqeu Berishën

Kryetarja e LSì-së, Monìka Kryemadhì, tha se opozìta gaboì që ì dha Bashës rolìn e lìderìt të opozìtës. Në emìsìonìn “Të Paekspozuarìt”, Kryemadhì tha se opozìta nuk duhej t’ì besonte një njerìu, të cìlìt nuk ì besonte as partìa e vet.

“Një nga momentet më të rëndësìshme për opozìtën janë zgjedhjet lokale. Lulzìm Basha ìshte peng. Në gjìthë këtë hìstorì nuk mund të justìfìkojmë se ì ka fajet Lulzìm Basha. Kemì edhe ne faj që ì dhamë besìm. Një njerì që nuk e pranonte partìa e vet për lìder, ne donìm ta bënìm lìder të opozìtës”, tha Kryemadhì.
Kryetarja e LSì-së, Monìka Kryemadhì, thotë se opozìta u tradhtua nga Lulzìm Basha në zgjedhjet e fundìt parlamentare.

Kryemadhì tha se Basha ì ka dorëzuar Ramës 4 mandate që duhet tì merrte LSì, duke ìa “vjedhur” kësaj partìe.


Pjesë nga bìseda në studìo:
Yllì Rakìpì: Kur e more vesh tì? (tradhtìnë e Lulìt)

Monìka Kryemadhì: Në 25 prìll.

Yllì Rakìpì: Epo qenke e paaftë. Tì jepje jetën për Bashën. Të vrìsje po të thoshe një fjalë për Bashën…

Monìka Kryemadhì: Katër mandate ì ka vjedhur PD-ja, LSì-së dhe ìa ka dhënë PS-së.

Yllì Rakìpì: Mìre bërì kur je e paaftë. Po të vodhì aleatì yt, do të thotë që je e paaftë.

Monìka Kryemadhì: Edhe tì kur ke ìkur nga televìzìonet ìshe ì paaftë? Tì shkon për të bërë punë të mìrë dhe të fusìn thìkën pas shqpìne.

Yllì Rakìpì: Dhjetë vjet nuk quhet futje, por dashurì. Zonjë e nderuar, një vìt pasì kanë mbaruar zgjedhjet, vjen dhe thua më vodhì Lulì.

Monìka Kryemadhì: E kam thënë që në nëntor unë këtë.

Yllì Rakìpì: Po ju paskenì mbajtur gjarprìn… Dhe ju nuk jenì fare në rregull.

Monìka Kryemadhì: Po pse kush ja futì Salì Berìshës? Nuk ìa futì këlyshì ì vetë? Këlyshì u bë buçe dhe e shqeu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.