Dosja që do të shkundë themelet/ SPAK, gati të kapë në dorë “Kutinë e Pandorës”


Kryetarja e LSI paralajmeroi dorezimin e nje tjeter dosjeje ne SPAK per çeshtjen e inceneratoreve.

Kryemadhi tha se dosja do te dorezohet javen tjeter ne organin e ak uzes. Ne te provohet eva zioni fiskal ne masen 170 milione dollare nga kompanite e inceneratoreve.

Kryetarja e LSI-se tha se dosja e dorezuar me pare ne SPAK per inceneratoret eshte nje nga arsyet e verteta te moshapjes se negociatave.

“BE nuk po tallet me shqiptaret. Institucionet ne Bruksel vazhdojne dhe bejne punen e tyre. Ajo qe dua te ve ne dukje eshte a eshte nje loje e sponsorizuar nga qarqet antishqiptare, per te nxitur kete fryme antieuropiane. Mbaruam pune me Ameriken. Po stimulohet fryma antia merikane dhe antieuropiane ne Shqiperi.

Çdo dite kapen grupe te lidhura me trafikun e dro ges. Ke rastin e inceneratoreve. Nuk e shohin ambasadat, por BE e ka ne tavoline. Shume shpejt edhe SPAK do te kete nje dosje me evazion fiskale 170 milione dollare vetem nga kompanite e inceneratoreve. Keto i jane fshehur zyrave te taksapaguesve”, tha Kryemadhi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *