Manjani: Duhet një Kushtetutë e re, jetojmë ende me drejtësinë popullore të…

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani deklaroi në tryezën e organizuar nga PD ku u diskutua për problematikat e sistemit të drejtësisë, se reforma në drejtësi ka dështuar.

Sipas Manjanit, ligjet janë bolshevike. Më tej ish-ministri i Drejtësisë tha se duhet një reformë e re në drejtësi, një sistem i ri drejtësie dhe një Kushtetutë e re.

Të torturojnë proceduralisht në mënyrë të tmerrshme të mundshme. Të arrestojnë që do gjejmë prova, ku i ke provat?

 

Kur arrestohesh do të thotë ke ngritur akuzë. Kur ngre akuzë, minimalisht ke dy prova direkte. Drejtësia popullore e shokut Enver, kjo është fiks. Duhet filluar me një Kushtetutë të re, me një sistem të ri drejtësie.”-deklaroi Manjani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *