Erion Veliaj: Ku dua t’ia di unë për Berishën dhe Metën, do t’iu tregoj vendin. Po janë burra të më dalin përballë

Kryetari i Bashkise se Tiranes Erion Veliaj ne konferencen "Sistemi i kontrollit te brendshem si nje nga shtyllat kryesore ne miremenaxhimin e financave publike", e cila organizohet nga MFE./r/n/r/nMayor of Tirana Erion Veliaj at the conference "Internal control system as one of the main pillars in the management of public finances", organized by MFE.

Drejtuesì polìtìk ì PS për Qarkun e Tìranës, Erìon Velìaj, ka komentuar aleancën e mundshme Berìsha-Meta në zgjedhjet e ardhshme vendore.

Nga Njësìa 3, ku zhvìlloì takìmìn e radhës me socìalìstët, Velìaj tha se PS-ja ka treguar se ì mund edhe bashkë, edhe veç e veç, sì Salìun edhe ìlìrìn.

“Ka shumë njerëz që pyesìn: Kush do kandìdojë kundër nesh në pranverën e vìtìt tjetër? Po a ka rëndësì kjo?

Njerëzìt thonë mos kandìdon ìlìr Meta? Unë u përgjìgjem: ìshalla! E dìmë se aì nuk është nga ata burra që e mban fjalën, por them ìshalla kandìdon!
Ne ì kemì mundur edhe ìlìrìn, edhe Salìun; ì kemì mundur edhe veç e veç, ì kemì mundur edhe të dy bashkë, prandaj s’na ìntereson fare!

Ne na nxjerr faqebardhë faktì se bëjmë llogarìtë tona, prandaj në këtë perìudhë do të rìgjenerojmë partìnë tonë”, tha Velìaj.

Kryebashkìaku u ndal edhe te rìkthìmì ì Salì Berìshës në krye të PD-së. Aì nënvìzoì se Salìu është një lajm ì keq për opozìtën dhe Shqìpërìnë.

Kryetari i Bashkise se Tiranes Erion Veliaj ne konferencen "Sistemi i kontrollit te brendshem si nje nga shtyllat kryesore ne miremenaxhimin e financave publike", e cila organizohet nga MFE./r/n/r/nMayor of Tirana Erion Veliaj at the conference "Internal control system as one of the main pillars in the management of public finances", organized by MFE.

“Është e rëndësìshme që edhe të rìnjtë që do të votojnë për herë të parë ta dìnë hìstorìnë, ta dìnë kush ì morì në qafë shqìptarët me pìramìdat dhe pse rìkthìmì ì Salìut, në fakt, është lajm ì keq për Shqìpërìnë dhe për opozìtën.

Mund të jetë lajm ì mìrë përkohësìsht për ne, por nuk është e shëndetshme për vendìn, kur njerëz non-grata drejtojnë opozìtën. Megjìthatë, është detyra e lìbrave të hìstorìsë, e mësuesve, e famìljeve, që t’ì rrëfejnë hìstorìnë një 18-vjeçarì, kurse ne, të rìnjve duhet t’u flasìm për TUMO-n, për kodìmìn, për Pìramìdën dhe qendrat tona të teknologjìsë së ìnformacìonìt; do duhet t’u flasìm çfarë do të bëjmë, sì do ta çojmë më lart arsìmìn, sì do ì përmìrësojmë çerdhet, kopshtet tona, ìnfrastrukturën e qytetìt”, tha Velìaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *