Ervin Salianji ironizon Ramën: Fluturuan Satelitët, nafta, çmimet por gomari nuk fluturoi


Shqiperia planifikohej te kishte ne orbite dy satelite qe mbanin emrin e saj brenda fillimit te kesaj vere, por kjo gje nuk ndodhi.

Deputeti demokrat Ervin Salianji shprehet sot ne nje postim te tijin ne mediat sociale ironizon premtimet e bera vitin e shkuar nga kreu i qeverise Edi Rama per satelitet. Salianji thote se e vetmja gje qe po fluturon ne qiell jane ne fakt çmimet e shportes dhe nafta.

ERVIN SALIANJI Ne FACEBOOK

“Edi Rama premtoi solemnisht se kete Mars dhe Qershor do te ngrinte ne hapesire dy satelitet shqiptare dhe na ftoi te mos qeshnim me premtimin e tij!

Ne kete muaj kur duhet te ishin ne hapesire dy satelitet qe do te benin namin, ne qiell kane fluturuar çmimet e shportes dhe nafta! Sot me shume se çdo here tjeter qytetaret kane nevoje per ndihmen e qeverise jo per qeveri qe fluturon me satelite….”
Leave a Reply

Your email address will not be published.