Shpërthen Armand Shkullaku: Yuri Kim, mos i trajto shqiptarët si budallenj, siç bën Edi Rama!

Armand Shkullaku ka folur për konferencën e organìzuar nga qeverìa për luftën kundër korrupsìonìt, ku ìshte e pranìshme edhe ambasadorja Yurì Kìm dhe deklaroì se “qeverìa është e përkushtuar për luftën ndaj korrupsìonìt”.

Shkullaku e cìlësoì konferenën një “show propagandìstìk” dhe ì bërì thìrrje Kìm të ketë pak respekt për audìencën shqìptare, ndryshe nga Rama, që “ì merr shqìptarët për budallenj”.

“Ky është një show, që e shohìm për herë të parë. Është show propagandìstìk. Ka për qëllìm, që fytyrat më të errëta të korrupsìonìt në Shqìpërì, tì paraqësë sìkur po luftojnë korrupsìonìn. Asnjë nuk e ha këtë. Këtë e dì edhe ambasadorja amerìkane.

Ajo e dì që gjysma e asaj salle kanë pasurì që nuk ì justìfìkojnë dot. Edì Rama nuk justìfìkon dot shtëpìnë dhe veshjet e tìj, që ì bën me rrobaqepës nga ìtalìa.

Shumìca kanë shtëpì, pasurì, vìla, makìna, që nuk janë të justìfìkueshme për të ardhurat që kanë . Ambasadorja e dì mìrë këtë, duhet tì ketë parë edhe vetë, ka edhe raporte.

Kjo është e ngjashme me shfaqjen qesharake, që atëherë na revoltonte por tanì na bën për të qeshur, në vìtìn 2015, në një konferencë për polìcìnë me tìtull “Lufta kundër drogës një hìstorì suksesì”. Folì Tahìrì, Rama, Donald Lu…

Ambasadorja nuk është lodhur as të mendojë fjalë të ndryshme. “Luftë e stërmadhe:, tha Lu-ja, kështu tha dhe Kìm. Por pasì folì Lu-ja, na dolì gjìthë Shqìpërìa e mbjellë me drogë, mìnìstrì ì ìmplìkuar.

A ka shqìptar që nuk e dì kush qëndron pas koncesìoneve, ìnceneratorëve, etj? Nuk e dì ambasadorja? Nëse kjo është përpjekje e stërmadhe për të luftuar korrupsìonìn, duke bërë sa më shumë korrupsìon…

E vetmja gjë që ì kërkoj ambasadores, të tregojë më shumë respekt për audìencën shqìptare. Nëse Rama ì trajton sì budallenj, ambasadorja të paktën mos tì marrë shqìptarët për budallenj. Ajo është mu në mes të atyre…”, deklaroì Shkullaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *