Lajmi fundit/ Çështja mes Belind Këlliçit dhe Evi Kokalarit përfundon në Gjykatën e Tiranës


Deputeti i Partise Demokratike Belind Kelliçi i eshte pergjigjur me padi sul’mit te Evi Kokalarit.

Kelliçi thote se ka zgjedhur rrugen ligjore per t’u perballur me perbaljen ne adrese te tij.

“Prej shume ditesh, publikisht, jam sul’muar nga Zj. Evis Kokalari, me gjuhe me lin’çuese se ajo e kundershtareve tane politike. Jane hedhur drejt meje ak’uza te shumta nga me absurdet, te cilat qendrojne ne gojen e Zj. Kokalari dhe ne faqen e saj ne rrjetin social Facebook.

Duke njohur se brendshmi situaten politike ne Partine Demokratike dhe rrugetimin tone te veshtire per te dale nga perp’lasjet e muajve te fundit, kam qendruar i heshtur per t’i dhene hapesiren Zj. Kokalari t’i jape ze te gjithe mll’efit, xhel’ozise dhe urrej’tjes per te rinjte ne Partine Demokratike.

Ky sul’m nuk eshte i befte. Gat’itej qe nga koha kur ne Foltoret e nismuara nga Doktor Berisha, perpos Zj. Kokalari, u pozicionuan te rinjte e FRPD; mes tyre edhe une.

Kam zgjedhur te mos i pergjigjem me “dazibao” ak’uzave dhe me komente Facebooku, prandaj sot, ne gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane, kam depozituar nje padi kunder personit ne fjale, per shpif’jet, fyer’jet dhe mesazhet telefonike te shpendara prej saj.
Leave a Reply

Your email address will not be published.