Gazetari: PS po ja kaluam kartelit të Medelinit, Rama me i pasur se vete Esko…

Gazetari Klodian Tomorri ka ironizuar situatën e rëndë me zyrtarët e lartë në PS të cilët janë arrestuar për narkotrafik.

Në postimin e tij në Facebook, Tomorri ka ‘formuluar’ një ushtrim matematikor, duke kërkuar të gjehet shkalla e krimi.nalizimit të PS-së, ku sipas tij janë të ngjashëm me kartelin e Medelinit, Los Zetas dhe ai i Sinaloas.

Ushtrim matematikor. Cdo dite arrestohet nga nje zyrtar i larte socialist per nark,otrafik.

1-Gjeni shkallen e kriminalizimit te Partise Socialiste e shprehur si raport i socialisteve spacatore mbi totalin e anetareve te partise?

2-Krahasojeni kete tregues me shkallen e kriminalizimit te shoqerise shqiptare?

3-Cfare perfundimi mund te nxjerrim nga krahasimi i mesiperm? Ilustroni pergjigjen me shembuj te ngjashem si psh karteli i Medelinit, Los Zetas, ai i Sinaloas etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *