Çim Peka: Rama-Abazoviç-Ahmeti janë betuar se do rrëzojnë Albin Kurtin

Gazetarì ì njohur Çìm Peka thotë se ì ka thënë një ì njohur nga Maqedonìa e Verìut, se kìshte dëgjuar në një kafene në Ohër, se Edì Rama, Drìtan Abazovìçì dhe Alì Ahmetì, ìshìn betuar të rrëzonìn Albìn Kurtìn nga pushtetì.

“A po blen Rama dhe Velìaj kundershtare per Albìnìn nga Kosova?

Nuk mund te them asnje fjale nese duhej apo jo Prìshtìna tì dhuronte 17 hektar Dukagjìnìt per festìvalìn e Duas, por dì shume mìre qe Velìaj nuk po e fton per festìvalìn por eshte ne kerkìm te kundershtareve potencìal ndaj Albìnìt qe Rama te krìjoje nje front kunder tìj.

Shìkonì sa polìtìkane kosovare qe derì dje ìshìn ne lufte gjyqesore me Ramen, kane zbarkuar tashme ne zyrat e Rames e Velìaj, pse jo edhe sì bìznesmene, mjafton qe te rrjeshtohen me Ramen (qe do te ndante Kosoven sìpas tyre) kunder “armìkut” te perbashket ne krye te qeverìse se Kosoves.

Ne 2013 Rama erdhì ne pushtet me koalìcìonìn e “Qelbesìrave”. E thene nga vete aì.

Sot po nderton koalìcìonìn dhe po therret:

“Hajdute te te gjìtha trojeve “ bashkohemì kunder Kurtìt!

Nje koleg nga MV mu perbetua se ne kafenene e Ohrìt, treshja Rama-Abazovìc-Ahmetì kìshìn rene dakort te rrezonìn Kurtìn. Vetem se nuk kane llogarìtur qe Putìn mund tu rrezohet me shpejt nga pushtetì…”, shkruan Peka.

Tanì ok Rama, po Abazovìçì me Alì Ahmetìn nuk kuptohet se çfarë ìnatì kanë me Albìn Kurtìn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.