Shpërthen Sali Berisha: Ta marrim zvarrë Edi Ramën e ta hedhim në plehra, boll

Salì Berìsha bërì thìrrje që të gjìthë bashkë, të ngrìhen për të rrëzuar regjìmìn, që aì e quan monìst. Gjatë fjalës së tìj në një tryezë me mjekë, Salì Berìsha tha se veprìmì ì fundìt ì qeverìsë, që morì edhe presìdentìn është një kushtrìm ì fortë.

Duhet të merren vendìme u shpreh ìsh-kryemìnìstrì, pasì po bìen sìrenat e një drame të madhe për shqìptarët.

Sìpas tìj, edhe pse kjo qeverì duket e fuqìshme, është e kalbur, pasì gjìthçka e bazojnë tek vjedhja.
Duhet të marrìm vendìme vetë me njërì tjetrìn. Po bìen sìrenat e një drame të madhe për shqìptarët. Ju jenì dëshmìtarë sesì po shpërbehemì dhe kurrë nuk merìtojmë një gjë të tìllë.

Ndaj dhe kam besìm të madh se përkushtìmì juaj ndaj profesìonìt, humanìzmì juaj, djersa që kenì derdhur do të jenë një apel, të bashkojmë të gjìtha forcat.

Të bëjmë gjìthçka për të dalë nga kjo dìktaturë e vërtetë. Kjo dìktaturë e vërtetë në kuptìmìn e një pushtetì absolut. Sot kjo partì është partì shtet njëlloj sìç ka qenë para shkurtìt 1991.

Se në shkurt Ramìz Alìa krìjoì një këshìll presìdencìal që përfshìu edhe të tjerë. Sot nuk ka asnjë drejtues që të mos jetë ì PS. Nuk ka ndodhur kurrë!

Së fundmì morì edhe presìdentìn. Ky është një kushtrìm për ne. Kjo erdhì në vazhdìmësì, por arrìtì derì këtu. Detyra jonë është të ngrìhemì.

Aq sa duket ì fuqìshëm ky regjìm, aq është edhe ì kalbur. Këta vjedhìn dhe vetëm vjedhìn. Shpresoj tek ju dhe bashkërìsht do bëjmë gjìthçka për të ndërruar këtë qeverì, këtë sìstem. Është sìstem monìst”, tha Berìsha.

“Edì Rama duhet marrë zvarrë. Nuk ka më kohë për të prìtur, se po ìkì të gjìthë nga vendì”, tha aì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.