O tani o kurrë!!! Ka ardhur koha/ Ambasadorja Yuri Kim mesazh të fortë Qeverisë

Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim, e ftuar ne konferencen kombetare per Antikorrpsionin, ka dhene nje mesazh te forte.

Ambasadorja Yuri Kim: Ju jeni ne nje nivel tjeter, tashme ka ardhur koha te merrni vendime te veshtira per te shkuar ne nivelin tjeter, por nuk mund ta beni kete nese korrpsioni shihet si i zakonshem dhe i pranueshem.

Edhe ne kemi korrpsion, por kemi dhe ligje dhe kemi nje kontekst shoqeror qe e ben te tur’pshme te jesh i perfshire ne korru’psion, qe nje zyrtar te kerkoj rysh’fet, qe i pushtetshmi te kerkojne avantazhin e te dobetit, te shmange ligjin, kemi prokurore e gjyqtare qe pritet te zbatojne ligjin, dhe kemi qytetare te arsimuar qe kerkojne te drejten e tyre.

Kur ju hoqet pran gat e komunizmit, ka ardhur koha qe kjo te behet e perhershme, dhe te thoni se ligji duhet te zbatohet ne menyre te barabarte.

Shqiperia duhet te kete nje mundesi te barabarte. Ju kerkoni qe femijet tuaj te kene te njeren mundesi si çdo femije tjeter.

Ndaj le t’i japim fund korrpsionit, do te kete kohe kur mund te rrezoheni, por ta ngreme njeri tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.