Fatmir Mediu tregon faktorin që çoi në shpërbërjen e koalicionit opozitar

Fatmir Mediu thotë se opozita ka nevojë të jetë e bashkuar në një koalicion të konsoliduar.

“Në këto nëntë vite opozitë kemi patur një problem të madh, sepse asnjëherë nuk kemi patur një koalicion elektoral.

Kjo ka shpërbërë jo vetëm partitë politike të vogla, por edhe faktorin elektoral të PD-së kryesisht.

Ka nevojë që opozita të jetë e bashkuar, por e rëndësishme është mënyrë si konceptohet ky bashkim. Çdo bashkim i jep opozitës autoritet dhe vlerë.

Opozita duhet të jetë një koalicion i konsoliduar”, tha ndër të tjera Mediu në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *