E pranon Ministrja Balluku: Të gjitha projektet që kemi në dorë janë të PD-së, nuk i kemi hedhur


Ministrja e Energjise dhe Infrastruktures, duke folur ne Kuvend, ka hedhur poshte te gjitha aku’zat e opozites, se qeveria shqiptare ka lene ne mes projektet e nisura nga qeveria demokrate.

Balluku tha se qeveria shqiptare mori ne dore projekte e lene rrugeve nga ana e demokrateve dhe i kane permbyllur ato, siç eshte rasti i aksit Kardhiq – Delvine.

Nderkohe Balluku hodhi poshte edhe aku’zat se po rritet energjia elektrike, duke thene se ky eshte nje spe kulim.

“Keni folur sot gjate gjithe dites per Kardhiq-Delvine, nje nga veprat kryesore sa i perket turizmit. Do doja te sqaroja diçka sepse u tha qe e nisi PD, por pse nuk u mbaruar. Loti i pare ka nisur ne dhjetor 2007-s dhe deri ne vitin 2013, nuk e di pse nuk e mbaruar, edhe me lotin e dyte dhe te trete ndodhi e njejta gje. Lotet qe ne kemi hapur, loti i kater dhe i peste i hapur ne 2018-t eshte dorezuar ne 2021.

Keto jane vitet qe flasin, ne morem punet tuaja te mbetura rrugeve dhe i mbaruam ne kohe rekord. Ne perfunduam edhe punet tona. Ne jo vetem dime t’i dorezojme por i bejme dhe para afatit. Me Qukes – Qafe Plloçen eshte mbyllur pjesa tjeter e kredise. Energjia? Cila energji eshte rritur? Ju do spe kuloni se nuk keni çfare beni”, tha Balluku.
Leave a Reply

Your email address will not be published.