Rithemelimi zyrtarizon Frontin e Ri Opozitar. Lëvizjet janë interesante


Ish-kryeministri Berisha paralajmeroi krijimin ne nje fronti te ri opozitar per te shpetuar Shqiperine nga sistemi monist i Edi Rames, sipas tij. Teksa u shpreh se PD eshte e vonuar me protestat te cilat i ka paralajmeruar me here, Berisha theksoi se ne zemrat e qytetareve po zien revolta.

Berisha: Ne kete kontekst PD konsideron jetike krijimin ne kete moment kri’tik te nje froni opozitar per shpetimin Shqiperise te perbere nga te gjitha forcat politike te verteta opozitare, shoqeri civile, personalitete kundershtare te regjimit, grupe interesi, sindikatat, rrethit akademik, te gatshem per tu perballur me regjimin monist te Edi Rames. Une jam i vonuar, shume i vonuar ne artikulimin tim pasi zemrat e njerezve po ziejne. Revolta ne zemrat e njerezve po zien.

Levizjet jane shume interesante. Ndonjehere i udheheq ti, heret e tjera te udheheqin ato. Kerkesa per proteste eshte universal sot dhe PD eshte e vonuar.

I kemi grupet, qytetaret, grupet e interesit, jane te gjithe para nesh. Ne nuk ka asnje diskutim qe do ta zbatojme dhe do jemi ne lartesine e detyrimeve tona ndaj tyre. Veglat e Edi Rames jane ne sherbim te tij. Siç ben lojen e nev eritshme te Presidentit te funksion te tij marrin persiper te keqperdorin komisionet e reformave te Edi Rames. Ne do bashkohemi me te gjithe ata qe jane per te shpetuar Shqiperine nga ky regjim monist.

PD duhet te beje gjithçka per te shpetuar Shqiperine nga sistemi monist, dhe vetem shqiptaret mund ta bejne ate tha Berisha.
Leave a Reply

Your email address will not be published.