Gazetarja reagon ashpër kunder PS-së: Po shpallni non-grata çdo shqiptar dhe opozitar..

Në emër të kujt demokracie, Kryetarja e Tempullit të votës së shqiptarëve i thotë kryetarit të opozitës: “Ti nuk duhet të flasësh se je non-grata!”

I keni shpallur non-grata mijëra shqiptarë që votuan rithemelimin e PD znj. Nikolla ? Keni shpallur non-grata mijëra shqiptarë që votuan kreun e PD-së së rithemeluar?

Keni shpall non-grata lirinë e fjalës, zgjedhjes e mendimit të çdo shqiptari, opozitar i juaji, shoqja deputete socialiste e Krye Parlamentare e Shqipërisë?

Kjo nuk është çeshtje non-grata kryetare e Parlamentit shqiptar! Kjo është punë me koshiencë të thekur e qëllim politik strategjik për të bërë grata regjimin monist e diktatorial në Shqipëri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.