Zbulohet ku është “zhdukur” Lulzim Basha/ Ja ku relaksohet ish-kreu i PD-së

Për të gjìthë ata që mendojnë se Lulzìm Basha është “zhdukur” pas dështìmeve të njëpasnjëshme dhe pasì u katandìs forcë e tretë polìtìke, tashmë ju heqìm çdo dyshìm.

Meqë është lodhur shumë për të përçarë Partìnë Demokratìke, dhe pasì ìku me turp, tashmë Lulzìm Basha duket se ka fìlluar pushìmet.

Anëtarì ì FRPD-së, Oleg Hanku, ka publìkuar në një postìm në rrjetet socìale një vìdeo ku shìkohet Lulzìm Basha, ì cìlì shìjon dìellìn dhe relaksohet, në një nga pìshìnat në perìferì të Tìranës.
“Më në fund të qetë !

Duke shìjuar Dìellìn dhe lekët e kunatìt.

Puc puc o popull ndjesë për 10 vjet opozìtë”, -shkruan Oleg Hanku,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *