Berisha ngre alarmin: I bëj thirrje NATO-s, ushtria në kolaps, oficerët madhorë punojnë pasdite nëpër…

Nisur nga situata alarmante e zjarreve në vend, e cila ka nxjerrë në pah edhe mungesën e helikopterëve, ka reaguar edhe ish-kryeministri Sali Berisha, i cili me anë të një postimi në Facebook thotë se ushtria shqiptare ndodhet në kolaps të plotë.

Shqetësimi që Berisha ka ngritur është se gjysma e ushtareve kane dorëzuar dorëheqjen ne komandat e tyre për shkak te rrogave shume te ulëta dhe kushteve te papërshtatshme. Ndërsa sipas tij një pjesë tjetër punojnë pasdite nëpër restorante.

Sali Berisha i bën thirrje NATO-s te ndërmarre nje inspektim për vlerësimin e gjendjes tejet te rende te forcave te armatosura te një vendi anëtar te saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.