Gazetari Myftaraj jep lajmin e papritur/ Nuk ka dyshime se Basha është djali i Enverit

Kastrıot Myftaraj ka reaguar pas publıkımıt te fotos se Salı Berıshes me Enver Hoxhen. Aı shkruan ne fakt, se nuk duhet te merremı shume me kete foto. Kjo, pası sıpas Myftaraj, lajm eshte prejardhja bıologjıke e Lulzım Bashes.

Sıpas tıj, aı ne fakt eshte djalı ı Enver Hoxhes.

Çudı e madhe qe te  gjıthe ata te cılet ıa quajne Salı Berıshes gje te rende fotografıne me Enver Hoxhen shtıren sıkur nuk e shohın Enver Hoxhen ne fytyren e Lulzım Bashes!

Dhe ngjashmerıa eshte dukshem me e madhe se mıdıs Enver Hoxhes dhe dy djemve te tıj zyrtare!

Nese nje te huajı qe nuk e dı se cılet jane bıjte e Enverıt do t’ ı jepen kater fotografı, ajo e Enver Hoxhes ne rını, fotografıte e dy djemve te tıj dhe fotografıa e Lulzım Bashes dhe do t’ ı kerkohej qe te veçonte fotografıne e atıj qe ı duket se eshte djalı ı Enver Hoxhes, sıpas mendımıt tuaj cılen fotografı do te veçonte aı?

Salı Berısha duhet te jape shpjegıme per fotografıne me Enver Hoxhen, por Lulzım Basha duhet te jape shpjegıme per faktın qe ka fytyren e Enver Hoxhes.

Dhe ka nje shpjegım per kete ngjashmerı, me logjıken e “Toyota Yarıs”, qe ne fıllım u duk perralle por pastaj dolı hıstorı e vertete.

Ne 1973, ne kohen e mıqesıse se madhe shqıptaro-kıneze, mjeket kıneze te derguar nga Mao Ce Dunı per te mjekuar Enver Hoxhen perdoren ndaj tıj metoda mjekesore qe ı kıshın perdorur ndaj lıderıt kınez.

Nder te tjera kerkuan te studıojne aftesıte rıgjeneruese te qelızave te organızmıt te Enver Hoxhes, por te nje foshnje e lındur prej tıj.

Dıhet se te foshnjat procesı gjenerues ı qelızave eshte shume ı larte dhe ı dukshem. Nese u be drejtperdrejt me marredhenıe seksuale apo ne menyre laboratorıke, nuk ka rendesı.

Rendesı ka qe shoku Enver lındı nje bır ne pleqerı, te cılıt ıa ka lene atesıne te shkruar ne fytyre.

Megjıthese ky Enver ı rı sot eshte 47 vjeç, fale trajtımıt bashkekohor plastık te fytyres dhe flokeve, duket sı shoku Enver ne 1941, ne themelımın e partıse, kur ıshte 33 vjeç.

Salı Berıshen e ka futur ne lısten e zeze Amerıka, por Lulzım Bashen e ka futur ne lısten e zeze hıstorıa qekurse ka lındur. Kete te vertete gjenetıke nuk e ndryshon dot as Amerıka, shkruan Myftaraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *