Kryeministri Rama thumbon keq Lulzim Bashën: Lëreni të flejë! Është më i mirë


“Nuk e kemi kerkuar kurre nje konsensus me te vde’kurit”, keshtu u shpreh Kryeministri Edi Rama per mediat, pasi u pyet lidhur me ak’uzat e ngritura nga Sali Berisha kundrejt Presidentit te ri te Republikes Bajram Begaj.

“Se kemi pritur kurre dhe se kemi kerkuar kurre nje konsensus me te vde’kurit. Ne kemi qene ketu per te patur kosensus me te gjallet, dhe ketu kuptoj njerezit qe besojne tek ky vend. E kemi arritur plotesisht me kete figure.” tha Rama.

Gazetaret e kane pyetur Ramen edhe per nje dakordesi nga ana e Lulzim Bashes, por ai ka iro nizuar duke thene se duhet ta lene te fleje.

“Lereni te flej, eshte me i mire ashtu” tha Rama.

Bajram Begaj eshte zgjedhur President i Republikes se Shqiperise me 78 vota pro dhe 4 kunder dhe 1 abstenim. Per zgjedhjen e Presidentit te ri, 83 deputete te Kuvendit kane marre pjese ne votim. Kandidatura e Bajram Begajt per president, e firmosur nga 37 deputete te Partise Socialiste, eshte mbeshtetur gjate seances plenare te ezaurimit te raundin e katert.
Leave a Reply

Your email address will not be published.