Konspiracionisti Alfred Cako habit të gjithë: Edi Rama do të marrë postin më të lartë në Botë


Konsp’iracionisti Alfred Cako ka habitur me deklaraten e tij te fundit. Cako tha se kryeministri Edi Rama po kerkon t’i zere vendin Stoltenberg.

Sekretari i Pergjithshem i NA TO-s, Jens Stoltenberg mori postin e kreut te NA TO-s ne te t or 2014 ndersa mandati i tij eshte deri ne fund te shtatorit 2022.

“Stoltenbergut i mbaron mandati ne shtator te vitit 2022. Rama pervec pozicionit si kryeminister i Shqiperise gjate takimit me Blinken ne Amerike do te diskutoje per mundesine per t’u bere kreu i NA TO-s, nje post i larte dhe shume prestigjioz”, tha Cako.
Leave a Reply

Your email address will not be published.