Gazmend Bardhi: Këtu Sekretari jam UNË dhe PIKË. Me disa anetarë të PD-së nuk flas


Ne “Drejt” nga Luan Rama, deputeti demokrat Gazment Bardhi u shpreh se ai do te jete sekretari i pergjithshem i partise deri ne vitin 2023.

Ai tha se ne momentin qe sqarohet çeshtja e legjitimitetit detyra e institucioneve te partise eshte qe te realizojme bashkimin e partise dhe t’i japim fund konf’liktit.

Bardhi: Nese shkon sot merr nje vendim se kush eshte sekretari i pergjithshem i PD-se deri nen 2023 del se eshte Gazment Bardhi sepse une jam zgjedhur. Jam zgjedhur me nje mandat qe perfundon per 4 vite si i zgjedhur. Jam shkarkuar per nje gje qe nuk jam zgjedhur.

Ne momentin qe sqarohet çeshtja e legjitimitetit detyra e institucioneve te partise eshte qe te realizojme bashkimin e partise dhe t’i japim fund konf’liktit. Sot ka anetare te PD-se qe kane qene perballe meje dhe me ta nuk bashkepunoj kurre.
Leave a Reply

Your email address will not be published.