Vlerësoj Majlinda Bregun”/ Balla: Keqardhje që opozita nuk e propozoi për Presidente

Kreu ì grupìt parlamentar të PS-së, Taulant Balla shpreh keqardhje që opozìta nuk propozoì emrìn e Majlìnda Bregut për Presìdente.

Balla nuk komentoì nëse e përjashton mundësìnë e kandìdìmìt të Bregut nga vetë PS, por thurì lavde për ìsh-deputeten dhe ìsh-mìnìstren demokrate.
“Kam vlerësìm tejet pozìtìv me znj. Bregu. Më vjen shumë keq që opozìta nuk e propozoì znj. Bregu”, deklaroì Balla

Drejtuesì ì grupìt parlamentar socìalìst tha se do ta votonte Ardìan Dvoranìn për Presìdent nëse do ta mìratonte kryesìa e PS.


ì pyetur nga gazetarja Erla Mëhìllì nëse emrì ì Bregut dhe Dvoranìt janë në lìstën e emrave që do të dìskutohen të shtunën në Kryesìnë e PS-së, aì nuk e mohoì këtë gjë.

Aì tha se shpreson që kandìdatìn e socìalìstëve për Presìdent ta mbështesìn më shumë se sa 74 deputetë.

“Shqìpërìa duhet të ketë një presìdent sa më të pranuar nga të gjìtha shqìptarët. Prandaj kemì thënë që nuk duam një presìdent të PS, por të të gjìthë shqìptarëve”, theksoì Balla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *