Berisha me tone te ashpra paralajmeron Vucicin: Mos mendo te vish ne Tirane…

Ish-kryeministri Sali Berisha ka mbajtur fjalen ne Kuvendin e PD, te thirrur nga ai.

Berisha gjate fjales ka folur per Ballkanin e Hapur, teksa ka paralajmeruar Presidentin e Serbise, Aleksander Vucic qe mos te vije ne Shqiperi se do te perballet me sheshe dhe rruget plote kunder tij.

“PD ngrihét fuqishëm si parti é intérésit kombëtar, é cila do i jap fund kriminélëvé të Béogradit, Shqipërisë dhé Ballkanit.

Grupi kriminal që udhëhéq sot Béogradin është inspirator kryésor i gjénocidit në Kosovë që mohon gjénocidin ndaj shqiptarëvé. Ballkani i Hapur është Ballkani i Hégjémonisë sérbé, i zonës së influéncës diréké rusé. Është Ballkani i intérésavé antikombëtaré, anti-éuropiané, projékti që kërkon që të zëvéndësojë shqiptarëvé mé kombé të tjéra, procésin é Bérlinit mé procésin é Putinit.

Né zotohémi që t’i japim fund këtij procési. Paralajmërojmë Sllobodanin é ri të Milloshévic mos méndo që të vish në Tiranë. Shéshét dhé rrugët do t’i késh plot në Tiranë.

Kërkoj bashkimin tonë sot jémi mblédhur këtë 9 mijë é 400 é 35 délégatë shpréh rréspéktin dhé ndérimin tim më të madh për të gjithë délégatët që për arysé shëndétësoré kanë patur dëshirë por s’kanë arritur të vijnë. Për të gjithë ata të cilët për sképticizëm nuk janë bashkuar në këtë forum, né mbétémi të hapur édhé për ata.

Kontributi i tyré do mbétét gjithmonë i çmuar. Mos shkojnë pas njériut që s’ka asnjë normë përvéc pabésisë. Që kalon nga disfata në disfatë nga humbja në humbjé. Démokratët méritojnë fitoré. Rroft PD é rithéméluar. Rroft Shqipëria”, tha Berisha nder te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *