Alibeaj: Më vjen keq për Presidentin. Humbëm një shans të mirë


Kreu i Grupit Parlamentar te PD-se, Enkelejd Alibeaj theksoi se tashme, pas desh’timit te raundit te trete, Presidenti qe do te zgjidhet me votat e PS, nuk do te jete Presidenti i shqiptareve.

Ai tha se Rama u doli nga fjala dhe u humb shansi per nje emer konsensual.

“Kam qene ketu para jush dhe kam thene se ne e dinim se Presidenti do te zgjidhej me 71 vota ne raundin e katert apo te peste. Kete e them per shkak te atyre ndryshimeve famezeza te Kushtetutes qe u bene per zgjedhjen e Presidentit. Kush do te zgjidhet ne raundin e katert apo te peste, nuk do te jete President i shqiptareve por i njeres pale”, tha Alibeaj duke shtuar se keshtu u humb nje shans qe vendi te kishte nje President konsensual.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *