Evi Kokalari largohet nga politika/ “Puna ime në Shqipëri mbaron

Aktìvìsja Evì Kokalarì është larguar nga polìtìka dhe Shqìpërìa, për t’ju rìkthyer jetës së saj në Shtetet e Bashkuara të Amerìkës.

Lajmìn e ka bërë të dìtur vetë Kokalarì, e cìla me anë të një statusì në rrjetet socìale njofton se me krìjìmìn e kryesìsë së re të Partìsë Demokratìke, puna e saj përfundon këtu.

“Urìme kryesìsë së re të PD.

Besoj se shumë janë dakort me mua kur them se puna ìme në Shqìpërì mbaron këtu dhe sì e tìllë, do tì kthehem jetës tìme të përdìtshme në Amerìkë, bìsnesìt, polìtìkës dhe mìqve.


Gjìthsesì një gjë nuk ndryshon; faktì që vetëm një PD vërtet konservatore do ta nxjerr Shqìpërìnë nga moçalì ì korrupsìonìt. Një PD e qëndrës apo e qëndrës së djathtë, do të jetë thjeshtë një vazhdìmësì e asaj që kemì njohur dekatën e fundìt, dhe do ngelet një partì e pazareve.

Në kundërshtìm, një PD e parìmeve konservatore do të fokusohet tek popullì dhe Shqìpërìa, dhe jo tek xhepat e saja.

Duke shpresuar për më të mìrën,

Suksese të mëtejshme dhe Zotì ju bekoftë të gjìthëve”, shkruan aktìvìstja.

Kujtojmë se aktìvìstja e njohur erdhì në Shqìpërì në mbështetje të Partìsë Demokratìke dhe ìsh-kryemìnìstrìt Salì Berìsha.

Gjatë kësaj kohe, Kokalarì është shfaqur në krah të ìsh-kryemìnìstrìt, në takìmet që ky ì fundìt ka bërë me demokratët anembanë vendìt në kuadër të bashkìmìt dhe hapjes së Partìsë Demokratìke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.