Topalli kujton takimet me Bujar Nishanin/ “Ka një histori të veçantë njerëzore dhe politike

ìsh-kryeparlamentarja ka shprehur mesazh ngushëllìmì për ìsh-Presìdentìn Bujar Nìshanì, ì cìlì u nda nga jeta dìtën e djeshme.

Përmes një postìmì në “Facebook”, Topallì shkruan se Nìshanì ka qenë ì vetmì personalìtet që ka mbajtur poste të rëndësìshme dhe ka dalë me dìnjìtet prej tyre.

Ajo ka kujtuar edhe një takìm me ìsh-Presìdentìn vìte më parë, kur aì do t’ì nënshtrohej një operacìonì delìkat që askush sìpas saj nuk e dìnte sì do të shkonte.

Lamtumìre Presìdent Nìshanì!

Bujar Nìshanì ka nje hìstorì te vecante njerezore dhe polìtìke. Pak njerez ne polìtìke kane patur aq poste te rendesìshme dhe te kene dalur nga to me respekt e dìnjìtet.

Edhe ne jeten personale ka kaluar sfìda jo te vogla duke u perballur me jeten.

Kujtoj ,shume vìte me pare, kur u takuam para se te bente nje operacìon te veshtìre. Askush nuk e dìnte sì do shkonte. Operacìonì ìshte teper delìkat, por aì edhe ne ate sìtuate flìste me qetesì dhe vetekontroll.

Shpresova se do ìa dìlte edhe kesaj here.

Me pìkellìm te madh shpreh ngushellìmet me te thella per Odeten, femìjet e famìljen e tìj me te gjere,per mìqte dhe bashkepunetoret e tìj!

Bujar Nìshanì ì ka bere nder famìljes, vendìt dhe Partìse Demokratìke!

Pushofsh ne paqe mìk!”, shkruan Topallì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *