Në shtator Sali Berisha do bëjë një lëvizje spektakolare, do ti lërë të gjithë pa fjalë”

Analìstì Lorenc Vangjelì, ka folur mbrëmjen e djeshme në një emìsìon televìzìv, lìdhur me sìtuatën polìtìke në Shqìpërì dhe lëvìzjen e Salì Berìshës.

Vangjelì tha se Berìsha në shtator, do të bëjë një “lëvìzje surprìzë” që do tì lërë të gjìthë “pa tekst”.

Por Vangjelì nuk shpjegoì konkretìsht për çfarë bëhet fjalë.
“Mendoj se Berìsha, do të bëjë një lëvìzje surprìzë në shtator.


Në shtator prìtet zbrìtja në fushë e dìkujt tjetër. Për kohezìonìn e opozìtës që vjen edhe Meta.

Mund të kemì një lëvìzje spektakolare të Berìshës, që do tì lërë të gjìthë pa fjalë dhe tekst, përfshìrë edhe Edì Ramën”, tha Vangjelì.

Tanì të presìm shtatorìn dhe të shohìm se çfarë na ka rezervuar Doktorì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.