McAllister me tone të forta për Shqipërinë: 2 Ministra dhe 1 Deputet pas hekurave


Kreu i delegacionit te Komisionit te Jashtem te Parlamentit Europian, David McAllister komentoi sot bur’gosjen e dy ish ministrave socialiste, Saimir Tahiri dhe Lefter Koka dhe deputetin Alqi Bllako.

Pyetje: Dy ish ministra dhe nje deputet ne bu’rg. A e shikoni sukses te refomes ne drejtesi apo si prove qe korrpsioni eshte i shtrire shume lart ne qeveri?

McAllister: Kjo tregon qe autoritetet ne Shqiperi e kane marre seriozisht luften kunder kri’mit te organizuar dhe korrpsionit. Une deshiroj qe ti inkuraj te gjithe ata qe kane pergjegjesi ne Shqiperi per kete pune qe te vazhdojne me kete qendrim te rendesishem kunder korrpsionit kri’mit dhe trafikimit te dro’ges. Ky ka qene dhe mesazhi per ministrin e Brendshem dhe te Drejtesise qe u kemi dhene sot.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *