Alibeaj kërkesë speciale PS-së: Duhet të bashkëpunojmë. Mendojeni dhe më tregoni


Alibeaj: Doni nje proces kur te marre pjese opozita? Ja rregullat. Te arrihet me nje kandidat emrash, te kete mbeshtetjen e te gjitha paleve, edhe tuajen. Serioziteti kerkon kete gje. Terheqja tregon besuesshmerine tuaj. Kushdo qe ka sy ta degjoje dhe ka durim qe ta shohe, besoj qe eshte fare e qarte per ate qe ka ndodhur deri me tani.

Dokumenti eshte i shkruar per ketu, ishte test per te kuptuar para ca kohesh, siç thate qe ne presim nga opozita. Nuk doni eshte e qarte kjo pune. Votat i keni por do te jete presidenti i votave te vjed’hura. Do te kete ngerç qe do e shoqeroje presidentin per 5 vite. Mendojeni dhe me thoni.
Leave a Reply

Your email address will not be published.