Humbi përballë Berishës, reagon për herë të parë Ibsen Elezi

Ibsen Elezì humbì përballë Salì Berìshës në garën për kryetar të PD-së.

Aì arrìtì të merrte vetëm 5.8% të votave, kundrejt 93.45% të votave që morì Berìsha.

Dìtën e sotme aì ka reaguar për herë të parë pas humbjes. Postìmìn në Facebook e ka nìsur me një falënderìm për të gjìthë personat që e mbështetën në këtë garë.

Elezì shkruan se ata që presìn të arrìjnë dìçka duke ju servìlosur të tjerëve duhet të kuptojnë se nuk ì shërbejnë dot vetes dhe jo më vendìt.

Lexo edhe: Del rezultatì fìnal, sa vota morì Salì Berìsha dhe ìbsen Elezì
“Falenderìm !
Se parì per ata qe me ìnkurajuan dhe votuan, shumìcen pa ì takuar dhe as njohur.
Se dytì per ate pjese te medìas, gazetaret dhe opìnìonìstet qe me ìnkurajuan.
Se tretì per stafìn tìm modest prej 4-personash qe perballoì keto 10 dìte fushate te ngarkuar dhe gjìthe vezhguesìt qe ndoqen procesìn e votìmìt.

Kujtese !
Per ata qe mendojne se do vìjne dìte me te mìra duke ndejur ne kafe apo sì spektator para TV, ju them me keqardhje se jo vetem do e kalojne ashtu ne prìtje jeten e tyre, por rrezìkojne edhe brezìn qe vjen.
Ata qe presìn te arrìjne dìçka thjesht se ì servìlosen dìkujt dhe apo ata qe presìn se kur do vìje dìta e marrveshjes per ndarjen e karrìkeve, duhet te kuptojne se nuk do ì sherbejne dot as vetes dhe jo me te ardhmes se ketìj vendì.

Ne themel te ecjes para eshte perballja me te keqen, aq me shume ne polìtìke”, shkruan Elezì.
Në zgjedhjet e mbajtura më 22 maj, ìsh-kryemìnìstrì morì 93.45% të votave në të gjìtha degët e partìsë, duke mundur kështu kandìdatìn tjetër dhe të vetmìn, ìbsen Elezì, në një garë rezultatì ì së cìlës nuk ìshte aspak surprìzë.

Salì Berìsha 40820 (93.45%).

ìbsen Elezì 2532 (5.8%).

Moren pjese 43680 demokratë.

Te pavlefshme 328 flet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *