Evi Kokalari jep mesazhin e fortë në krah të TRUMP: Shuplaka e fundit ndaj “miqve”


Aktivistja Evi Kokalari ka bere nje reagim ne rrjetet sociale lidhur me zgjedhjet per kryetarin e PD qe po mban Rithemelimi. “Sot, perfundimisht i jepet shuplaka e fundit miqve problematik qe paten paf’ytyresine te krijojne nje ka’os te vertet ne Shqiperi keto 9 muajt e fundit”, shkruan Kokalari.

Postimi i Kokalarit

Sot, perfundimisht i jepet shuplaka e fundit miqve problematik qe paten paf’ytyresine te krijojne nje ka’os te vertet ne Shqiperi keto 9 muajt e fundit.

Sot perfundimisht i jepet shuplaka e fundit atyre qe opoziten e morren pe’ng nepermjet maf’jes qe e drejton kete shtet.

PDja po merr nje forme te re, solide dhe shume me te fuqishme per te filluar luften reale ndaj maf’ies sorosjane qe nuk po e le kete vend te marre fryme.

Suksese te me tejshme Partise Demokratike.

Suksese Kryetarit Berisha.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *