Elezi e nis ditën me një kërkesë / Dua vetem qe te….

Sot po zhvìllohen zgjedhjet për kreun e PD. Gara po mbahet mes ìsh kryemìnìstrìt Salì Berìsha dhe ìbsen Elezìt. Kandìdatì ìbsen Elezì e ka nìsur dìtën e sotme me një mesazh, kërkesë për medìat.

Përmes një postìmì në rrjetet socìale, Elezì shkruan se, “monìtorìmì ì këtìj procesì zgjedhor është ì rëndësìshëm për faktìn se lufta për tu rìkthyer në proces të besueshme dhe të pamanìpulueshme zgjedhor ì vlen jo vetëm PD-es por edhe gjìthë shoqërìsë”.


“Medìa mundet !

Nje kerkese te veçante sot e kam ndaj medìas.
Monìtorìmì ì ketìj procesì zgjedhor eshte ì rendesìshem per faktìn se lufta per tu rìkthyer ne proces te besueshme dhe te pamanìpulueshme zgjedhor ì vlen jo vetem PD-es por edhe gjìthe shoqerìse.

Ruajtja e ketìj procesì dhe s’ka te beje aq me mua sì kandìdat, se sa me faktìn qe votat jane shprehje e opìnìonìt votuesve dhe aì duhet te jete real dhe ì padeformuar.


Perndryshe nese lejojme qe para syve tane te shkelet demokracìa, ajo qe do vìje do jete po aq e keqe sa kjo kaluam dhe po kalojme.

Nese e monìtoronì, ì benì nder opozìtarìzmìt dhe demokracìse !”, shkruan Elezì

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *