Kuvendi madhestor i PD-se se rilindur terhek edhe vemendjen e Kryeministrit Rama. Ai po e ndjek nga……

Kuvendi Kombëtarë i jashtëzakonshëm i Partisë Demokratike, i cili po zhvillohet në stadiumin e mbushur plot e përplot, “Air Albania”, duket se po shkund dhe po trondit jo vetëm grupin e Lulzim Bashës që është strehuar në seli, por edhe politikën shqiptare në përgjithësi.

Kryeministri dhe kryetari i Partisë Socialiste, forcë politike kjo e cila vuan po nga të njëjtat simptoma të autokracisë së Njëshit, gjithë paraditen e sotme është kapur duke ndjekur live Kuvendin madhështor të organizuar nga lëvizja Foltorja.

Ai po e ndjek live nga mediat online dhe ato te shkruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *