Lajmi Fundit! Rëdohet gjëndja shëndetësore e Ish Presidentit Nishani


Sipas burimeve per mediat, ish presidenti Nishani ndodhet ne gjendje te r e nde shendetesore. Burimeve te aferta me familjen e tij kane konfirmuar se ish presidenti eshte nen trajtim mjekesor intensiv.

Ish-presidenti Bujar Nishani eshte derguar per mjekim jashte shtetit. Burimet bejne me dije se ish-presidenti Nishani ka nevoje per mjekim me te specializuar, ndaj eshte kryer transferimi nga ‘Sanatoriumi’ ne nje spital ne Gjermani.

Deri me tani dihet se ish-presidentit u shtrua disa dite me pare ne spital pasi nuk ishte ne gjendje te mire shendetesore, por mbetet e paqarte nese gjendja e tij eshte permiresuar. Ish-presidenti vu’an nga infe’ksion pulmonar, megjithate kohet e fundit eshte pare ne publik duke mbeshtetur liderin historik te Partise Demokratike, Sali Berisha. Nishani eshte gjithashtu anetar i Komisionit te Rithemelimit te PD-se.

Bujar Nishani ka qene deputet i Partise Demokratike ne Kuvendin e Shqiperise dhe Minister ne Qeverine e Shqiperise. Nga marsi 2007 – shtator 2009 mbajti portofolin e Ministrit te Brendshem; nga shtatori 2009 – prill 2011 kreu detyren e Ministrit te Drejtesise; per t’u rikthyer perseri ne prill te vitit 2011 si Minister i Brendshem, detyre te cilen e mbajti deri ne qershor te vitit 2012, kohe ne te cilen Kuvendi i Shqiperise e zgjodhi ne detyren e Kreut te Shtetit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *