Berisha: Më 22 maj ju jeni e ardhmja, votoni te lirë. Atë ditë do të shohin Rama fetyrën e vërtetë të…

Ish-kryeministri Sali Berisha në një takim me demokratët e Vlorës i bëri thirrje demokratëve të votojnë me vullnet të lirë më 22 maj, datë kur mbahen zgjedhjet për kryetar të PD.

Berisha tha se pjesëmarrja në këtë proces është jsahtëzakonisht e rëndësishme për Partinë Demokratike, misionin e saj dhe të ardhmen e vendit.

Më 22 maj ju ftoj të merrni pjesë në procesin e votimit dhe të votoni të lirë sipas vullnetit, ndërgjegjes suaj. Pjesëmarrja në këtë proces është jashtëzakonisht e rëndësishme për PD, misionin e saj dhe të ardhmen e vendit.-tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *