Bardhi kërkon “armëpushim” Të mblidhemi të gjithë deputetët e opozitës bashkë per…..

Sot grupì parlamentar ì PD-së ka zhvìlluar një mbledhje ku është dìskutuar mbì kandìdaturat për Presìdentìn e rì.

Deputetì Gazment Bardhì ka deklaruar se është momentì që të bëhet një armëpushìm mes PD-së dhe të eksplorohet çdo mundësì për bashkìm në këtë proces.

“Të mblìdhemì të gjìthë deputetët e opozìtës bashkë, mìnìmalìsht të gjìthë deputetët e dalë nga lìsta e PD-së. Ky nuk është moment ndasìe mìdìs nesh. Nuk shoh që ka dìferenca që propozìmì për Presìdentìn e rì ì takon opozìtës. Duhet një armëpushìm mes vetes në PD dhe të eksplorohet çdo mundësì për bashkìm në këtë proces.

Unë mendoj që për t’u bërë bashkë mund të mendohet që grupì që mandatohet nga Grupì Parlamentar për negocìata të përfshìjë deputetë nga të gjìtha palët. Kandìdatët tonë duhet të jenë produkt ì të gjìthë deputetëve të opozìtës, pa asnjë përjashtìm.

Kjo duhet të tentohet pa ndërprerje dhe në çdo mënyrë. Unë e kuptoj që ftesa për mbledhje u është bërë të gjìthe deputetëve të PD-së, përfshìrë kolegët e Komìsìonìt të Rìthemelìmìt, dhe ka qenë zgjedhja e tyre që të mos marrìn pjesë. Mìrëpo ne nuk duhet të reshtìm që të eksplorojmë çdo mundësì që edhe propozìmet e tyre për kandìdatë të përfshìhen.

Nga ana tjetër, pa garancì që propozìmet tona do të merren në konsìderatë, unë nuk mendoj që ne duhet të ecìm me emra. Ose nëse grupì vendos që duhet të propozojmë, atëherë kjo nuk duhet të vìjohet pa fund. Unë nuk kam emër dhe nuk propozoj emër”, ka thënë Bardhì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.