Avokati Ngjela paralajmëron goditje të mëdha nga SPAK: Nervozizmi i Ramës është shenjë …


Analisti Artur Zheji dhe avokat Spartak Ngjela komentuan su’lmet e kryeministrit ndaj SPAK dhe kerkesen per hetimin e ish kryeministrit Sali Berisha.

Sipas avokat Ngjeles, SPAK ka goditur vetem nga ana e mazhorances dhe kjo shpjegohet nga doktrina e vendosur nga Napolon Bonaparti tha ai, te cilen e dine prokuroret, pasi perndryshe opinioni do mendonte se go’ditja e drejtesise ndaj opozites do ishte e ndikuar nga mazhoranca.

Ndersa analisti Zheji tha se deklaratat e Rames tregojne “nervozizmin e godi’tjeve te perseritura majta”.

Pyetje: SPAK po godet me shume majtas apo djathtas?

Spartak Ngjela: SPAK ka god’itur vetem majtas. Se eshte kjo, problemi eshte qe doktrina e se drejtes e god’itjes pena’le ne raste te tilla fillon nga pushteti.

Se do e gjykojne qe eshte e pavarur, goditja vjen nga organe te pavarura, nuk mund te vije nga opozita se do thoshin eshte ha’kmarrja e mazhorances kunder opozites e kjo eshte doktrine e ka origjinen nga Nonaparti.

Bonaparti mori pushtetin, godi’ti korrpsionin, por i ra majtas, ishte vete i majte, fisnikeria u gezua pastaj shkoi djathtas.

Majtas do kaloje se ata qe po drejtojne e dine kete gje, tani vijme te goditja majtas, do vene ministria, ish kryeministra nuk e di sa do vene majtas, ate e dine ata. Opozita nuk po flet, po kur te vije ca do thone? Kur te vija radha ketej? Qe na e ben Rama? Rama ka nje rast i cili tenton godet te e verteta kur tha ne nuk mbajme pergjegjesi, nuk mbrojme asnje nga ata qe kap SPAK.

Artur Zheji: SPAK po krijon shqetesime, kryeministri del si nje person pas te cilit ka nje influence shume te madhe e do t’i thote boll, mjaft godi’te majtas, tani godit djathtas e thote na sqaro pse DASH ka nxjerre non grata Berishen, i cakton detyra shtepie e tregon ne menyre te pafshehur ner’vozizmin e godi’tjeve te perseritura majtas.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *