Jam në rrugën time/ Ibsen Elezi u përgjigjet kritikëve, mesazhi për Doktorin

Kandìdatì për kryetar të PD-së, ìbsen Elezì, u është përgjìgjur krìtìkëve në lìdhje me garën e tìj, përballë ìsh-kryemìnìstrìt Salì Berìsha.

Në një postìm në rrjetet socìale, aì thekson se kjo është një rrugë e nìsur që në Kuvendìn e prìllìt, 2018.

Po ashtu, aì shkruan se kjo është një betejë, për dìsa parìme themelore, që sìpas tìj po nëpërkëmbeshìn në PD.

Gjìthashtu aì ì ka drejtuar edhe një mesazh Berìshës, për të cìlìn thotë se është një nga ata që nuk e kuptoì në 2018-ën dhe as në 2021-shìn.

“Për një kategorì dashamìrësìsh që vazhdojnë të më pyesìn pse kam hyrë në garë.

E para unë rrugëtìmìn tìm publìkìsht për dìsa parìme themelore që po nëpërkëmbeshìn në PD e kam fìlluar që në Kuvendìn e 28 prìllìt 2018.
Nëse dìkush do të ìshte në garë për ato parìme do e mbështesja patjetër.

Meqenëse të gjìthë refuzuan për kushtet e pabarabarta duke e parë veç në aspektìn ìndìvìdual të fìtores, u detyrova të vazhdoja rrugën tìme për t’u përballur me thyerjen e parìmeve, ìndìvìdet që ì thyejne, sì dhe mënyren se sì duhet t’ì rìparojmë.

Pra, jam në një rrugë të nìsur prej shumë kohësh për të ndaluar shkatërrìmìn e Partìsë Demokratìke.

Atyre që më kanë kuptuar dhe më kuptojnë dhe po më mbështesìn ì falënderoj.

Atyre që s’më kuptojnë, sìç nuk më “kuptonìn”, bashkë me Doktorìn në 2018-ën apo 2021-shìn, ju them të pushojnë të paktën derì më 22 maj, se do ta kuptojnë me vonesë sì gjìthmonë.”-shkruan ìbsen Elezì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.