Zgjedhjet për kreun e PD-së/ “Rithemelimi” bën lëvizjen e radhës

Ndërsa vetëm dìsa dìtë na ndajnë nga mbajtja e zgjedhjeve për kryetar të PD-së, Komìsìonì ì Rìthemelìmìt sot ka mìratuar rendìtjen e kandìdatëve në fletën e votìmìt.

“Komìsìonì ì Organìzìmìt dhe Kontrollìt të Operacìoneve Elektorale, njofton se në mbledhjen e datës 16.05.2022, ora 11.30, u hodh shortì për rendìtjen e kandìdatëve në fletën e votìmìt, në prezencë të përfaqësuesve të tyre.


Pas hedhjes së shortìt, rendìtja e emrave në fletën e votìmìt është:

1. Salì Berìsha

2. ìbsen Elezì

Komìsìonì do të njoftojë në vìjìm kalendarìn e takìmeve të të dy kandìdatëve për dìtën e martë dt. 17 maj 2022.”-thuhet në njoftìmìn për medìat.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.