Shkodër/ Sali Berisha: Ja çfarë bëmë NE me 6 mars


SHKODER- Ish-kryeministri Sali Berisha ka deklaruar se me 6 Mars shkodranet kane fituar kunder regjimit. Gjate nje komunikate me demokratet ne Shkoder, Berisha tha se perpjekja e tyre ja doli qe shkodranet te largonin pseudo-opoziten e Bashes.

“Nuk u pajtuan me perpjekjen e autokracise shqiptare per te shnderruar PD-ne ne nje kallp-opozite. Qendruan ne lartesine e idealeve te tyre, interesit kombetar te shqiptareve. Per nje komb qe ka vuajtur nga tirania me e eg’er, vetekuptohet qe demokracia dhe sistemi demokratik jane me te çmuar dhe me jetik. Perpjekja jone ishte epike. Pershkoi nje rruge te ves’htire,” tha Berisha.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *