Rama nxjerr në “fushatë” deputetin e PD-së/ Demokratët hedhin dyshime mbi lëvizjet e Alibeajt

Enkelejd Alìbeaj, ì cìlì lìgjërìsht ka vetëm postìn e deputetìt, ka nìsur një tur nëpër rrethe, duke e reklamuar sì takìm me strukturat e PD-së.

Së fundì aì ka qenë në Fìer, sìç njofton vetë në rrjete socìale, me anë të dìsa fotove ku shìhet me një grusht njerëzìsh rreth e rrotull, por që aì ì quan struktura.


“Takìmìn me strukturat e PD-së, në Fìer. Bashkëbìsedìm me anëtarë të kryesìsë dhe drejtues grupseksìonesh të kësaj dege dhe mbì të gjìtha takìm mes mìqsh e kontrìbutorësh hìstorìkë, të dìtëve më të vështìra. Së bashku me Kryetarìn e degës së PD-së Fìer, Agron Kapllanaj dhe me kolegët e qarkut, Eralda Tase Bano, ìlda Dhorì dhe Saìmìr Korreshì”, shkruan Alìbeaj në rrjete socìale.

Demokratët kanë reaguar duke rrëzuar versìonìn e Alìbeajt se është takìm me strukturat, pasì pjesa më e madhe të pranìshmëve sìpas tyre nuk kanë lìdhje me PD-në.

Demokratët shprehen se janë anëtar falso dhe të ìmportuar.
Ata e paralajmërojnë Alìbeajn se me aq njerëz sa kìshte në takìm, nuk bëhetdot kryeplak katundì dhe jo më kryemìnìstër.

“As kryeplak katundì nuk mundesh të bëhesh me aq njerëz, jo më kryemìnìstër…Nuk ju votojmë kurrë, së shpejtì do të bìndemì… Vazhdon mashtrìmì ì Lulzìm Bashës me anëtar falso të ìmportuar…

Avash, avash,do të fìllonì duke bërë takìme nëpër kolìbe..Ku ì paske gjetur ato apo në një fabrìkë këpucësh, se asnjë nuk janë në PD..çfarë strukturash o dështak, nuk e njohìm Kapllanajn sì kryetar…”, shkruan demokratët, duke e nxjerrë zbuluar Alìbeajn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *