Berisha thirrje demokratëve tek takimi i radhës / Me votoni mue se….

ìsh kryemìnìstrì Salì Berìsha ka nìsur me takìmet me demokratët në kuadër të zgjedhjeve të 22 Majìt, për kreun e Partìsë Demokratìke.

Pas takìmìt në Elbasan, Berìsha do të zhvìllojë sot me fushatën në qytetìn e Fìerìt.

Takìmì do të zhvìllohet në orën 18:00 dhe do të mbahet tek Kìnoteatrì ì Fìerìt. Berìsha ìu ka bërë thìrrje të gjoìthë demokratëve që të bëhen pjesë e takìmìt

“Turì ì rì! Sot në ora 18:00 takìm me demokratët në Kìnoteatrìn e Fìerìt! Ftohen qytetaret të marrìn pjesë. Sb”, shkruan Berìsha.

Kujtojmë se përballë Berìshës në zgjedhjet për kreun e PD-së, do të jetë ìbsen Elezì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *