Kjo nuk pritej! Sali Berisha i bën thirrjen e veçantë Edi Ramës: Nëse je burrë hajde…


Sali Berisha: Nuk kane asnje pergjegjesi vendet e Evropes per menyren se si sillesh ti me gazetaret, ke nje muaj dhe sillesh si Stalinist. Ne je burre dhe ta mban, hajde te kalojme ligjin ne parlament, te perjashtojme kryeministrat nga çdo parashkrim, te nderrojme kodin pe’nal. S’e ben dot kete sepse ka fri’ke dhe tme’rr nga firmat e tij sepse thote nuk e di ç’kam firmosur per te mbushur valixhet.

Gjıthashtu nga ana tjeter ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se votimi i djeshem i projekt rezolutes kunder gjen’ocidit serb, ishte votimi me i eg’er qe ka ndodhur ndonjehere ne vend.

‘Proceduren nuk e ka ne dore pakica po shumica. Rezoluta eshte dorezuar nga Tritan Shehu, konform te gjitha rregullave. eshte refu’zuar nga qeveria ne Byrone Parlamentare, po rregulli e kerkon se nuk eshte qeveria ajo qe e refu^’zon por parlamenti. Rama dhe Balla mas’htrojne, te kri’minalizuar ne çdo skaj kur thone se nuk eshte votuar kunder rezolutes. Vota e djeshme ishte vota me e eger qe mund te ishte bere kunder nje rezolute.

Ata qe perpiqen te mbulojne qendrimin e tyre te shem’tuar, mbrojtjen qe i bene gjen’ocidit dje jane veper pe’nale. Rama deklaroi dje se fajin e ka Saliu, duhet te jesh ne stadin e primitivitetit qe dhe nje akt te tille te ndergjegjes individuale t’ia kalosh te tjereve, pa asnje diskutim se PD do te paraqese dora dores dhe gjithnje politiken e saj te jashtme.’- tha Berisha.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *