Rama replika me ambasadoren/ Kryeministri: Zonja Kim ka ngatërruar adresë


Kryeministri i konsideron si mesazhe ne adresen e gabuar leksionet e ambasadores Yuri Kim. Gjate konferences me gazetaret, Rama u shpreh se eshte dakord ne parim me ate qe Kim ka thene mirepo duhet te shkoje dhe ne anet e tjera dhe jo t’i drejtohet vetem Partise Socialiste.

Pyetje: E quani ju leksion qendrimin e ambasadores?

Rama: Une jam shume dakord me kete, thjesht adresa eshte gabim. Une them se sic vjen ne anen tone duhet te shkoje ne çdo ane, nuk duam drejtesi e pjesshme.

Nuk kam asnje dallim me zonjen amerikane ne kete pike. Flas per nderhyrjet, per pre’sion.

Kete mua s’ma thote dot askush, as shqip as anglisht, frengjisht. Nuk i pranoj, zero , nuk me intereson. Une them timen, njerezit gjykojne.
Leave a Reply

Your email address will not be published.