E BUJSHME!!! SPAK nis hetimet për çështjen e shekullit. Të përfshirë politikan të majtë dhe të djathtë


Gazetari Artan Hoxha ka deklaruar diten e sotme se Prokuroria e Posaçme kunder Kri’mit dhe Korrpsionit ka hapur nje tjeter hetim ku te perfshire jane zyrtare nga maxhoranca, por edhe nga opozita. Ai ka deklaruar se dhe ai vete ka pasur prova, te cilat i ka dorezuar.

“Ne nje situate te tille, di qe SPAK ka ne hetim çeshtje qe nuk jane bere publike. Çeshtje qe kane brenda edhe keta te opozites dhe maxhorances. Ne te njejten çeshtje jane brenda. Besoj se eshte shpejt per te folur por kam dorezuar ne SPAK materiale per kete gje. Kam pasur prova dhe i kam vene ne dispozicion.

Ate qe kisha e dorezova. Dhe kjo me krijon bindje se SPAK nuk po mban ane. Reagimi i kryeministrit terhoqi vemendje. Une besoj se eshte levizje taktike per spostim vemendje. Nga ana tjeter ne gjithe kete histori mesa duket ato sondazhet e brendshme, po i duket sikur veprimet qe ka bere SPAK i ka mi’nuar pritshmerine e publikut.”– deklaroi Hoxha.
Leave a Reply

Your email address will not be published.