Reagimi i fundit i DASH: Kushdo që del kundër Ambasadores, do të mbajë përgjegjësi. Ajo përfaqëson …


Departamenti Amerikan i Shtetit ka reaguar ashper kunder Sali Berishes, pas su’lmeve te fundit te tij ndaj ambasadores Yuri Kim.

DASH ka mbrojtur ambasadoren e SHBA ne Shqiperi dhe i ka kujtuar Sali Berishes se ata qe perfshihen ne korrpsion ose minojne demokracine duhet dhe do te mbajne pergjegjesi.

Reagimet pasuan su’lmin e nje dite me pare dhe ne vazhdim te Sali Berishes ndaj ambasadores se SHBA ne Tirane pasi Gjykata e Apelit ne Tirane vendosi te gjykoj çeshtjen e legjitimiteti te kreut te PD pas zaptimit me for’ce te zyrave te PD.

Ne nje reagim per Top News, DASH shprehet se Yuri Kim eshte perfaqesuese zyrtare e SHBA dhe Presdientit Biden.

“Su’lmet e pajustifikuara ndaj ambasadores te SHBA ne Tirane, perfaqesueses personale te presidentit te Shteteve te Bashkuara, nuk perfaqesojne popullin shqiptar.

Ata qe perfshihen ne korrpsion ose minojne demokracine duhet dhe do te mbajne pergjegjesi”- thuhet ne reagimin e DASH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.