Skenari Rama-Basha për “Presidentin”/ Hidhen dy emra të rinj në lojë

Enkelejd Alìbeaj, pasì dështoì me kryesìnë, ka thìrrur mbledhjen e grupìt parlamentar të PD-së për në orën 14.00.

Edhe pse ì shkarkuar nga pozìcìonì ì kryetarìt të komanduar, raportohet se Alìbeaj ka edhe dy kandìdatë për Presìdent.

Në medìa po qarkullojnë dy emra sì propozìm ì Alìbeajt.

Ata janë Vìsar Zhìtì, ìsh-mìnìstër ì Kulturës në qeverìnë Berìsha në vìtìn 2013, dhe polìtìkanì e arkeologu Nerìtan Ceka.


Ndërkohë, Komìsìonì ì rìthemelìmìt e kundërshton këtë proces dhe nuk e njeh Alìbeajn.

Pas takìmìt të përfolur të kryemìnìstrìt Edì Rama dhe Lulzìm Bashës në Dhërmì, janë shpeshtuar edhe lëvìzjet e Alìbeajt

Leave a Reply

Your email address will not be published.